Neil Summers
Data urodzenia: 1944-04-28
Miejsce urodzenia: Londyn, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Kierowca
7.0 2009 Pijany szeryf (niewymieniony w czołówce)
7.9 2008 Bezdomny mężczyzna (gościnnie)
8.2
Morderstwo pierwszego stopnia
Murder in the First
1995 Strażnik z Alcatraz Whitney
8.9
Skazani na Shawshank
Shawshank Redemption, The
1994 Pete
6.3 1994 Ned (gang Jarretta)
7.2 1993 Deputowany Virgil
7.8
Dzikość serca
Wild at Heart
1990 Gliniarz(niewymieniony w czołówce)
8.2 1981 Henderson (gościnnie)
7.3
Nazywam się Nobody
Mio nome è Nessuno, Il
1973 Westerner
7.4 1955 Joe Beel (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Neil Summers filmy Neil Summers najlepsze filmy Neil Summers zdjęcia Neil Summers galeria Neil Summers biografia Neil Summers nominacje Neil Summers nagrody i wyróżnienia Neil Summers filmografia Neil Summers aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.