Neil Stacy
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1997 Pan Howell
0.0 1994 Sir Nicholas Foulsham
6.8 1992 Sir Nigel Fetherstone (gościnnie)
5.0 1990 Clifford Maxwell (gościnnie)
7.9 1986 Major Hinchcliff-Jones (gościnnie)
0.0 1984 Robert Cochran
9.0 1979 Toby Gough
0.0 1978 (gościnnie)
1.0 1975 Dr Sullivan (gościnnie)
6.6 1972 Boris Drubetskoy
10.0 1971 A.G. Fenton
0.0 1966 Anthony(gościnnie)
0.0 1966 A.G. Fenton (gościnnie)
8.1 1964 Jules (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Mullard (1969) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Neil Stacy filmy Neil Stacy najlepsze filmy Neil Stacy zdjęcia Neil Stacy galeria Neil Stacy biografia Neil Stacy nominacje Neil Stacy nagrody i wyróżnienia Neil Stacy filmografia Neil Stacy aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.