Neil Pearson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Michael Caddick
8.2
Objawienia
Apparitions
2008 Naczelnik Lassiter
6.8 2007 Dr Stringer (gościnnie)
6.5
Stan wyjątkowy
State Within, The
2006 Phil Lonsdale
8.5 2005 (narrator)
7.0 2004 (głos) (narrator)
10.0 2003 Trevor Heslop
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Eddie Stanton (gościnnie)
7.0 1996 Dr Leander Starr Jameson
8.8 1964 Narrator (2002-2004) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Neil Pearson filmy Neil Pearson najlepsze filmy Neil Pearson zdjęcia Neil Pearson galeria Neil Pearson biografia Neil Pearson nominacje Neil Pearson nagrody i wyróżnienia Neil Pearson filmografia Neil Pearson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.