Neil Patrick Harris
Data urodzenia: 1973-06-15
Miejsce urodzenia: Albuquerque, Nowy Meksyk, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2011 Bryan Ryan (gościnnie)
0.0 2011 Bryan Ryan (gościnnie)
7.3 2009 Bryan Ryan (gościnnie)
8.3 2008 Bryan Ryan (gościnnie)
8.1
Pingwiny z Madagaskaru
The Penguins of Madagascar
2008 Dr Bulgot (głos) (gościnnie)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Barney Stinson / Dr John Stangel
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Bryan Ryan (gościnnie)
7.9 2004 Bryan Ryan (gościnnie)
7.0 2003 Bryan Ryan (gościnnie)
7.6
Puls miasta
Boomtown
2002 Bryan Ryan (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Bryan Ryan (gościnnie)
5.4
Układ prawie idealny
Next Best Thing, The
2000 Bryan Ryan (gościnnie)
8.0
Ed
2000 Bryan Ryan (gościnnie)
7.9
Zakręcony
Stark Raving Mad
1999 Bryan Ryan (gościnnie)
8.0
Głowa rodziny
Family Guy
1999 Barney (głos) (gościnnie)
7.7
Will i Grace
Will & Grace
1998 Bryan Ryan (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Bryan Ryan (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Bryan Ryan (gościnnie)
9.1 1992 Bryan Ryan (gościnnie)
7.3 1991 Bryan Ryan (gościnnie)
6.8
Kapitan Planeta
Captain Planet and the Planeteers
1990 Bryan Ryan (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.1 1989 Bryan Ryan (gościnnie)
7.1 1989 Bryan Ryan (gościnnie)
7.2
Doogie Howser, lekarz medycyny
Doogie Howser, M.D
1989 Bryan Ryan (gościnnie)
7.4
Serce Klary
Clara's Heart
1988 Bryan Ryan (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Bryan Ryan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Neil Patrick Harris filmy Neil Patrick Harris najlepsze filmy Neil Patrick Harris zdjęcia Neil Patrick Harris galeria Neil Patrick Harris biografia Neil Patrick Harris nominacje Neil Patrick Harris nagrody i wyróżnienia Neil Patrick Harris filmografia Neil Patrick Harris aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.