Neil McCaul
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Eddie
0.0 2004 Chief Supt. Daniel Baxter(gościnnie)
10.0 2001 Patrick Russell (2001)
8.8 2000 Fairy (gościnnie)
8.0 1999 Peter Wilson (gościnnie)
6.0 1997 Keith Harrison
5.0 1996 Martin
8.4
Ojciec Ted
Father Ted
1995 Ojciec Terry (gościnnie)
10.0 1995 Papageno (głos)
0.0 1994 Pan Tredwell
8.0 1994 Joe Addison
8.0 1994 (głos)
0.0 1991 Dan (gościnnie)
3.5 1990 Adolf Hitler
0.0 1990 Bill Bailey
5.0 1990 Michael (gościnnie)
0.0 1989 Policjant na patrolu (gościnnie)
0.0 1986 Dyrektor TV (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 PC Tony Roulson (gościnnie)
0.0 1985 Joe McCrewer (gościnnie)
0.0 1976 Policjant (gościnnie)
8.1
Kosmos 1999
Space: 1999
1975 Obcy w jaskini (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Neil McCaul filmy Neil McCaul najlepsze filmy Neil McCaul zdjęcia Neil McCaul galeria Neil McCaul biografia Neil McCaul nominacje Neil McCaul nagrody i wyróżnienia Neil McCaul filmografia Neil McCaul aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.