Neil Jackson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2010 Kelner Michael (gościnnie)
6.4 2009 Kelner Michael (gościnnie)
8.1 2009 Kelner Michael (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 David Lawrence (gościnnie)
7.5
Detoks
Cleaner, The
2008 Kelner Michael (gościnnie)
7.1 2006 Kelner Michael (gościnnie)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Ian (gościnnie)
7.3 2005 Kelner Michael (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Kelner Michael (gościnnie)
6.8 2003 Kelner Michael (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Kelner Michael (gościnnie)
7.6
Komandosi
Ultimate Force
2002 Kelner Michael (gościnnie)
7.3 2002 Paul Sanders (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Kelner Michael (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Kelner Michael (gościnnie)
8.4 1997 Kelner Michael (gościnnie)
6.8 1992 Kelner Michael (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Neil Jackson filmy Neil Jackson najlepsze filmy Neil Jackson zdjęcia Neil Jackson galeria Neil Jackson biografia Neil Jackson nominacje Neil Jackson nagrody i wyróżnienia Neil Jackson filmografia Neil Jackson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.