Neil Giuntoli
Data urodzenia: 1959-12-20
Miejsce urodzenia: Chicago, Illinois, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2004 Mark Stutz (gościnnie)
7.5 2002 Pomocnik (gościnnie)
8.0 2001 Pomocnik (gościnnie)
6.5 2000 Pomocnik (gościnnie)
7.2 1999 Pomocnik (gościnnie)
7.5 1997 Pomocnik (gościnnie)
7.0
Bobby kontra wapniaki
King of the Hill
1997 Pomocnik (gościnnie)
8.9
Skazani na Shawshank
Shawshank Redemption, The
1994 Pomocnik (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Pomocnik (gościnnie)
7.6 1993 Pomocnik (gościnnie)
7.7
SeaQuest
SeaQuest DSV
1993 Pomocnik (gościnnie)
7.4 1990 Pomocnik (gościnnie)
6.8
Prawo krwi
Next of Kin
1989 Pomocnik (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Pomocnik (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Pomocnik (gościnnie)
5.7 1989 Pomocnik (gościnnie)
5.8 1988 Pomocnik (gościnnie)
7.8 1987 Pomocnik (gościnnie)
6.3 1986 Pomocnik (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Neil Giuntoli filmy Neil Giuntoli najlepsze filmy Neil Giuntoli zdjęcia Neil Giuntoli galeria Neil Giuntoli biografia Neil Giuntoli nominacje Neil Giuntoli nagrody i wyróżnienia Neil Giuntoli filmografia Neil Giuntoli aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.