Neil Dudgeon
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Joachim
10.0 2006 Brian Peterson (gościnnie)
8.3
Mesjasz: W otchłani
Messiah: The Harrowing
2005 DI Duncan Warren
0.0 2002 Alan Richmond (gościnnie)
6.9
To był wypadek
It was an Accident
2000 Holdsworth
10.0
Czterej ojcowie
Four Fathers
1999 Vince Yallop
7.0 1998 George Moody
7.0
Tom Jones
History of Tom Jones, a Foundling, The
1997 Asystent lalkarza
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Edward Buttimore (gościnnie)
0.0 1995 D.C. Marty Brazil
10.0 1994 Ken Andrews
9.0 1992 Tom Edmonds
6.0 1988 Garry (gościnnie)
7.9 1986 DS Graham Bentley (1991) (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Mick (1991) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Neil Dudgeon filmy Neil Dudgeon najlepsze filmy Neil Dudgeon zdjęcia Neil Dudgeon galeria Neil Dudgeon biografia Neil Dudgeon nominacje Neil Dudgeon nagrody i wyróżnienia Neil Dudgeon filmografia Neil Dudgeon aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.