Neil Crone
Data urodzenia: 1960-05-29
Miejsce urodzenia: Toronto, Kanada
Stan cywilny: żona, 2 synów

Biografia:
Neil jest aktorem i scenarzystą. Mieszka wraz z żoną, dwoma synami i psem w małym miasteczku. Wystąpił w wielu telewizyjnych i radiowych reklamach, serialach, podkładał także głos w wielu kreskówkach. Wystąpił w takich filmach jak m.in. "Jasper, Texas" z Jonem Voightem, "Królowa ringu" (2004) z Meg Ryan czy "Rekrut" (2003) z Alem Pacino. Neil zagrał także trenera hokeja Mucka Munroe w serialu dla dzieci i młodzieży "Screech Owls" (2001), Harry'ego Stranda w serialu stacji CTV "Power Play" (1998), strażnika Buda Toppera w serialu dla dzieci "Noddy" (1998). Neil ma także duży talent komediowy, jest komikiem, który uwielbia improwizować. Pisze scenariusze, opowiadania, skecze, które publikuje w internecie. Wielokrotnie był nagradzany za swoją pracę.
6.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2011 Terry T (gościnnie)
7.7 2011 Terry T (gościnnie)
0.0 2009 Terry T (gościnnie)
10.0 2007 Terry T (gościnnie)
7.5 2002 Terry T (gościnnie)
6.5
Roboluch
RoboRoach
2002 Terry T (gościnnie)
7.5
11. godzina
Eleventh Hour, The
2002 Terry T (gościnnie)
8.5
Życie ulicy
Street Time
2002 Terry T (gościnnie)
0.0 2002 Terry T (gościnnie)
0.0 2002 Terry T (gościnnie)
0.0 2001 Terry T (gościnnie)
0.0 2001 Terry T (gościnnie)
7.6 2000 Terry T (gościnnie)
6.6
Zmęczenie materiału
Pushing Tin
1999 Terry T (gościnnie)
7.1
Eerie, Indiana: Inny Wymiar
Eerie, Indiana: The Other Dimension
1998 Terry T (gościnnie)
8.8 1998 Terry T (gościnnie)
8.2
Był sobie złodziej
Once a Thief
1997 Terry T (gościnnie)
10.0 1996 Terry T (gościnnie)
7.3
Czynnik PSI
PSI Factor: Chronicles of the Paranormal
1996 Terry T (gościnnie)
7.5
Gęsia skórka
Goosebumps
1995 Terry T (gościnnie)
6.4 1994 Terry T (gościnnie)
7.0 1994 Terry T (gościnnie)
0.0 1991 Terry T (gościnnie)
0.0 1991 Terry T (gościnnie)
7.6
Moje drugie ja
My Secret Identity
1988 Terry T (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Neil Crone filmy Neil Crone najlepsze filmy Neil Crone zdjęcia Neil Crone galeria Neil Crone biografia Neil Crone nominacje Neil Crone nagrody i wyróżnienia Neil Crone filmografia Neil Crone aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.