Ned Vaughn
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2011 Ed Lawrence (gościnnie)
7.3 2010 Ed Lawrence (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Reid Colman (gościnnie)
7.1 2007 Ed Lawrence (gościnnie)
8.0 2007 Ed Lawrence (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Agent Steve Donner (gościnnie)
8.3 2006 Ed Lawrence (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Ed Lawrence (gościnnie)
7.4
Pani Prezydent
Commander in Chief
2005 Ed Lawrence (gościnnie)
7.6 2005 Ed Lawrence (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Ed Lawrence (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Ed Lawrence (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Ed Lawrence (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Ed Lawrence (gościnnie)
7.6
Życie
Life
1999 Ed Lawrence (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Ed Lawrence (gościnnie)
8.6
Morderstwo
Murder One
1995 Ed Lawrence (gościnnie)
7.0 1995 Ed Lawrence (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Ed Lawrence (gościnnie)
7.6 1993 Ed Lawrence (gościnnie)
6.0
Strażnik Teksasu
Walker, Texas Ranger
1993 Ed Lawrence (gościnnie)
7.8
Polowanie na Czerwony Październik
Hunt for Red October, The
1990 Ed Lawrence (gościnnie)
5.8 1988 Ed Lawrence (gościnnie)
8.0 1987 Ed Lawrence (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Ed Lawrence (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ned Vaughn filmy Ned Vaughn najlepsze filmy Ned Vaughn zdjęcia Ned Vaughn galeria Ned Vaughn biografia Ned Vaughn nominacje Ned Vaughn nagrody i wyróżnienia Ned Vaughn filmografia Ned Vaughn aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.