Ned Dennehy
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2011 Przesłuchujący
0.0 2011 Przesłuchujący
7.3 2011 Przesłuchujący
7.9
Anonimus
Anonymous
2011 Przesłuchujący
6.5 2011 Przesłuchujący
7.0 2010 Przesłuchujący
0.0 2009 Przesłuchujący
0.0 2001 Przesłuchujący
0.0
DDU
1999 Przesłuchujący
8.0
Tajemniczy rycerze
Mystic Knights of Tir Na Nog
1998 Przesłuchujący
2.0
Pani ambasador
Ambassador, The
1998 Przesłuchujący
7.7 1996 Przesłuchujący

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ned Dennehy filmy Ned Dennehy najlepsze filmy Ned Dennehy zdjęcia Ned Dennehy galeria Ned Dennehy biografia Ned Dennehy nominacje Ned Dennehy nagrody i wyróżnienia Ned Dennehy filmografia Ned Dennehy aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.