Necar Zadegan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Salumeh Farooq (gościnnie)
6.2 2011 Salumeh Farooq (gościnnie)
7.5
Bez reguł
Unthinkable
2010 Salumeh Farooq (gościnnie)
6.9 2010 Salumeh Farooq (gościnnie)
7.3 2010 Salumeh Farooq (gościnnie)
0.0 2007 Salumeh Farooq (gościnnie)
7.4
Faceci na topie
Big Shots
2007 Salumeh Farooq (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Salumeh Farooq (gościnnie)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Dziewczyna (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Salumeh Farooq (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Salumeh Farooq (gościnnie)
7.3 2002 Salumeh Farooq (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Necar Zadegan filmy Necar Zadegan najlepsze filmy Necar Zadegan zdjęcia Necar Zadegan galeria Necar Zadegan biografia Necar Zadegan nominacje Necar Zadegan nagrody i wyróżnienia Necar Zadegan filmografia Necar Zadegan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.