Neal Matarazzo
Data urodzenia: 1962-06-08
Miejsce urodzenia: Paterson, New Jersey, USA
Stan cywilny: żona Pamela Evelyn Matarazzo (od 1990), 3 dzieci

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
3.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Strażnik Haskley (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Strażnik Haskley (gościnnie)
7.5 2005 Strażnik Haskley (gościnnie)
7.9
Misja: epidemia
Medical Investigation
2004 Strażnik Haskley (gościnnie)
7.3 2004 Henry Milton (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Strażnik Haskley (gościnnie)
5.9
Trzeci do pary
Third Wheel, The
2002 Strażnik Haskley (gościnnie)
7.1
W akcie desperacji
Desperate Measures
1998 Strażnik Haskley (gościnnie)
4.7 1998 Strażnik Haskley (gościnnie)
7.4 1997 Strażnik Haskley (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Strażnik Haskley (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Strażnik Haskley (gościnnie)
4.6
Żar młodości
Young and the Restless, The
1973 Strażnik Haskley (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Neal Matarazzo filmy Neal Matarazzo najlepsze filmy Neal Matarazzo zdjęcia Neal Matarazzo galeria Neal Matarazzo biografia Neal Matarazzo nominacje Neal Matarazzo nagrody i wyróżnienia Neal Matarazzo filmografia Neal Matarazzo aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.