Neal Jones
Data urodzenia: 1960-01-02
Miejsce urodzenia: Wichita, Kansas, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.0 2010 Richard (gościnnie)
0.0 2009 Richard (gościnnie)
8.1
Generation Kill: Czas wojny
Generation Kill
2008 Richard (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Richard (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Agent Tancredi (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Richard (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Richard (gościnnie)
6.8 1997 Richard (gościnnie)
7.5
Krwawy Romeo
Romeo Is Bleeding
1993 Richard (gościnnie)
4.5 1988 Richard (gościnnie)
7.6 1987 Richard (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Neal Jones filmy Neal Jones najlepsze filmy Neal Jones zdjęcia Neal Jones galeria Neal Jones biografia Neal Jones nominacje Neal Jones nagrody i wyróżnienia Neal Jones filmografia Neal Jones aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.