N'Bushe Wright
Data urodzenia: 1970-09-20
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.6 2011 Karen
6.7 2003 Karen
6.0
Wdowy
Widows
2002 Karen
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Karen
7.4 1998 Karen
7.3
Meandry sprawiedliwości
Swift Justice
1996 Karen
7.7
Martwi prezydenci
Dead Presidents
1995 Karen
8.1
Amerykański horror
American Gothic
1995 Karen
7.9 1994 Karen
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 Karen
4.3
Kolor miłości
Zebrahead
1992 Karen
8.3 1991 Karen

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

N'Bushe Wright filmy N'Bushe Wright najlepsze filmy N'Bushe Wright zdjęcia N'Bushe Wright galeria N'Bushe Wright biografia N'Bushe Wright nominacje N'Bushe Wright nagrody i wyróżnienia N'Bushe Wright filmografia N'Bushe Wright aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.