Nazneen Contractor
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Eva
0.0 2011 Lakshmi
6.8 2010 Sarah
6.0 2010 Kuma D'bu
8.7 2008 Layla Hourani
6.8
Sposób użycia
Rules of Engagement
2007 Suneetha (gościnnie)
8.5
Życie ulicy
Street Time
2002 Jasmine (gościnnie)
7.3
Łowcy skarbów
Relic Hunter
1999 Księżniczka Alia (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nazneen Contractor filmy Nazneen Contractor najlepsze filmy Nazneen Contractor zdjęcia Nazneen Contractor galeria Nazneen Contractor biografia Nazneen Contractor nominacje Nazneen Contractor nagrody i wyróżnienia Nazneen Contractor filmografia Nazneen Contractor aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.