Nayo Wallace
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Paulina (gościnnie)
8.2 2011 Stacy (gościnnie)
8.3 2011 Stacy (gościnnie)
7.0 2009 Paulina (gościnnie)
7.7 2006 Paulina (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Paulina (gościnnie)
8.4 1999 Paulina (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nayo Wallace filmy Nayo Wallace najlepsze filmy Nayo Wallace zdjęcia Nayo Wallace galeria Nayo Wallace biografia Nayo Wallace nominacje Nayo Wallace nagrody i wyróżnienia Nayo Wallace filmografia Nayo Wallace aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.