Nathan George
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 1985 Tessor (gościnnie)
7.6 1980 Leon Edwards
8.7
Lot nad kukułczym gniazdem
One Flew Over the Cuckoo's Nest
1975 Washington
7.9 1973 Porucznik Nate Smith
7.5 1971 Trask

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nathan George filmy Nathan George najlepsze filmy Nathan George zdjęcia Nathan George galeria Nathan George biografia Nathan George nominacje Nathan George nagrody i wyróżnienia Nathan George filmografia Nathan George aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.