Nathan Gamble
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Evan (gościnnie)
8.5 2010 Evan (gościnnie)
4.8 2009 Evan (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Evan (gościnnie)
5.8
Mgła
Mist, The
2007 Evan (gościnnie)
8.0
Uciekinierzy
Runaway
2006 Evan (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Elliot Haley (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Evan (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Evan (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Kobe Farentino (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nathan Gamble filmy Nathan Gamble najlepsze filmy Nathan Gamble zdjęcia Nathan Gamble galeria Nathan Gamble biografia Nathan Gamble nominacje Nathan Gamble nagrody i wyróżnienia Nathan Gamble filmografia Nathan Gamble aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.