Natasha Pavlovich
Data urodzenia: Jugosławia

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
9.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2008 Nicole Wagner (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Nicole Wagner (gościnnie)
7.5 2002 Nicole Wagner (gościnnie)
7.7
Tajne akcje CIA
Agency, The
2001 Nicole Wagner (gościnnie)
7.6 2001 Nicole Wagner (gościnnie)
7.4
Asy z klasy
Popular
1999 Nicole Wagner (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Nicole Wagner (gościnnie)
4.7 1998 Nicole Wagner (gościnnie)
9.0 1997 Nicole Wagner (gościnnie)
7.3
Pan i pani Smith
Mr. & Mrs. Smith
1996 Nicole Wagner (gościnnie)
6.8 1996 Nicole Wagner (gościnnie)
6.9 1995 Nicole Wagner (gościnnie)
7.0 1995 Nicole Wagner (gościnnie)
6.9 1993 Nicole Wagner (gościnnie)
8.8 1991 Nicole Wagner (gościnnie)
9.0 1991 Nicole Wagner (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Nicole Wagner (gościnnie)
0.0 1990 Nicole Wagner (gościnnie)
8.0
Życie jak sen
Dream On
1990 Nicole Wagner (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Nicole Wagner (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Nicole Wagner (gościnnie)
10.0 1986 Nicole Wagner (gościnnie)
6.9
Dzieciaki, kłopoty i my
Growing Pains
1985 Nicole Wagner (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Natasha Pavlovich filmy Natasha Pavlovich najlepsze filmy Natasha Pavlovich zdjęcia Natasha Pavlovich galeria Natasha Pavlovich biografia Natasha Pavlovich nominacje Natasha Pavlovich nagrody i wyróżnienia Natasha Pavlovich filmografia Natasha Pavlovich aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.