Natasha Alam
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Yvetta (gościnnie)
8.2 2010 Yvetta (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Yvetta (gościnnie)
7.3
Mój śmiertelny wróg
My Own Worst Enemy
2008 Yvetta (gościnnie)
0.0 2007 Yvetta (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Yvetta (gościnnie)
7.9
Poszukiwani
Wanted
2005 Yvetta (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Anika (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Yvetta (gościnnie)
7.8 2002 Yvetta (gościnnie)
7.6 1993 Yvetta (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Natasha Alam filmy Natasha Alam najlepsze filmy Natasha Alam zdjęcia Natasha Alam galeria Natasha Alam biografia Natasha Alam nominacje Natasha Alam nagrody i wyróżnienia Natasha Alam filmografia Natasha Alam aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.