Natalie Morales
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Anya Boa Vista (gościnnie)
0.0 2011 Anya Boa Vista (gościnnie)
5.8 2011 Anya Boa Vista (gościnnie)
9.2 2011 Anya Boa Vista (gościnnie)
6.6
Stosunki międzymiastowe
Going the Distance
2010 Anya Boa Vista (gościnnie)
8.2 2009 Anya Boa Vista (gościnnie)
9.0 2009 Anya Boa Vista (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Agentka specjalna Lauren Cruz
6.0 2008 Anya Boa Vista (gościnnie)
7.3 2002 Anya Boa Vista (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Natalie Morales filmy Natalie Morales najlepsze filmy Natalie Morales zdjęcia Natalie Morales galeria Natalie Morales biografia Natalie Morales nominacje Natalie Morales nagrody i wyróżnienia Natalie Morales filmografia Natalie Morales aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.