Natalie Gold
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2011 Anna Loeb (gościnnie)
7.7 2010 Anna Loeb (gościnnie)
6.5
The International
International, The
2009 Anna Loeb (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Anna Loeb (gościnnie)
7.8 2006 Anna Loeb (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Anna Loeb (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Anna Loeb (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Natalie Gold filmy Natalie Gold najlepsze filmy Natalie Gold zdjęcia Natalie Gold galeria Natalie Gold biografia Natalie Gold nominacje Natalie Gold nagrody i wyróżnienia Natalie Gold filmografia Natalie Gold aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.