Natalie Gal
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2011 Przyjaciółka Sereny / Uczennica Jezusa (gościnnie)
8.4 2011 Przyjaciółka Sereny / Uczennica Jezusa (gościnnie)
8.3 2011 Dziewczyna (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
6.5 2010 Przyjaciółka Sereny / Uczennica Jezusa (gościnnie)
6.6
Stosunki międzymiastowe
Going the Distance
2010 Przyjaciółka Sereny / Uczennica Jezusa (gościnnie)
6.3
Dorwać byłą
Bounty Hunter, The
2010 Przyjaciółka Sereny / Uczennica Jezusa (gościnnie)
8.0
Jak to się robi w Ameryce
How to Make It in America
2010 Przyjaciółka Sereny / Uczennica Jezusa (gościnnie)
7.3
Bananowy doktor
Royal Pains
2009 Przyjaciółka Sereny / Uczennica Jezusa (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Sam, agentka FBI (gościnnie)
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Przyjaciółka Sereny / Uczennica Jezusa (gościnnie)
7.3 2004 Nora / Oficer NYPD (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Natalie Gal filmy Natalie Gal najlepsze filmy Natalie Gal zdjęcia Natalie Gal galeria Natalie Gal biografia Natalie Gal nominacje Natalie Gal nagrody i wyróżnienia Natalie Gal filmografia Natalie Gal aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.