Natalie Forbes
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2003 Carol (gościnnie)
8.6
Nowe triki
New Tricks
2003 Jayne (gościnnie)
6.8 1992 Jean Selby (gościnnie)
7.9 1986 Philippa Thornly (gościnnie)
0.0 1985 Diana McCoy
10.0 1980 WPC Joan Frazer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Natalie Forbes filmy Natalie Forbes najlepsze filmy Natalie Forbes zdjęcia Natalie Forbes galeria Natalie Forbes biografia Natalie Forbes nominacje Natalie Forbes nagrody i wyróżnienia Natalie Forbes filmografia Natalie Forbes aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.