Natalie Denise Sperl
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Melissa Bowman Rowe (gościnnie)
0.0 2009 Melissa Bowman Rowe (gościnnie)
6.6
Cory w Białym Domu
Cory in the House
2007 Melissa Bowman Rowe (gościnnie)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Natalya (gościnnie)
5.0 2003 Melissa Bowman Rowe (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Janie (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Melissa Bowman Rowe (gościnnie)
7.3 2002 Melissa Bowman Rowe (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Natalie Denise Sperl filmy Natalie Denise Sperl najlepsze filmy Natalie Denise Sperl zdjęcia Natalie Denise Sperl galeria Natalie Denise Sperl biografia Natalie Denise Sperl nominacje Natalie Denise Sperl nagrody i wyróżnienia Natalie Denise Sperl filmografia Natalie Denise Sperl aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.