Natalia Lesz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2011 Hostessa (gościnnie)
4.3 2011 Hostessa (gościnnie)
6.5 2010 Hostessa (gościnnie)
6.3 2009 Hostessa (gościnnie)
7.0 2000 Hostessa (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Natalia Lesz filmy Natalia Lesz najlepsze filmy Natalia Lesz zdjęcia Natalia Lesz galeria Natalia Lesz biografia Natalia Lesz nominacje Natalia Lesz nagrody i wyróżnienia Natalia Lesz filmografia Natalia Lesz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.