Narjara Turetta
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2007 Vilma(gościnnie)
7.3
Na kartach życia
Páginas da vida
2006 Inezita
0.0 2000 Selma
0.0 1990 Alessandra
0.0 1989 Rafaela
10.0
Prawo do miłości
Direito de Amar
1987 Mariana
0.0 1986 Lena
0.0 1982 Arlinda
6.0 1981 Flora Rosa França
0.0 1979 Elisa
0.0 1976 Titina

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Narjara Turetta filmy Narjara Turetta najlepsze filmy Narjara Turetta zdjęcia Narjara Turetta galeria Narjara Turetta biografia Narjara Turetta nominacje Narjara Turetta nagrody i wyróżnienia Narjara Turetta filmografia Narjara Turetta aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.