Naoki Tatsuta
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2009 Oolong (głos)
6.8 2008 Udagawa (głos) (gościnnie)
8.2 2008 Kiyomaro (głos) (gościnnie)
7.2 2007 Shin'ichirou Kirihara (głos)
7.7 2007 Daimanako (głos) (gościnnie)
8.8 2006 Yoshikuni Sakai (głos)
5.0 2006 Staruszek z Hyappakushi (głos)
9.1 2006 Binbokusai Yagyuu (głos)
8.0
Rycerze Zodiaku: Piekło
Saint Seiya: The Hades Chapter - Inferno
2005 Szkielet Markino (głos)
8.0 2005 Hideo Mochiyama (głos)
7.8 2003 Christiano (głos) (gościnnie)
7.7 2002 Imamiya Arata/Narrator (głos)
7.0 2002 Dr.Mecado (głos)
8.3 1999 Bokuden / Capone Bege / Tonjit (głos)
0.0 1997 Ryszard / Dyrektor (głos)
7.5 1997 Koji Akimoto (głos)
7.7
Dragon Ball GT
Doragon bôru GT
1996 Oolong (głos)
7.7
Dragon Ball: Sposób by stać się silniejszym
Dragonball: Saikyô e no michi
1996 Oolong (głos)
0.0 1996 Hom / Mufu (głos)
7.7
Dragon Ball Z: Atak Smoka
Dragon Ball Z 13: Ryûken bakuhatsu!! Gokû ga yaraneba dare ga yaru
1995 Oolong (głos)
6.0
Dragon Ball Z: Ultimate Battle 22
Doragonbōru Zetto Aruteimeito Batoru 22
1995 Oolong (głos)
7.6 1994 Jaguar-Butta / Bubbles (głos)
8.5
O czym szumią wierzby
Tanoshii Willow Town
1993 Taddo (głos)
7.7
Dragon Ball Z: Najeźdzcy z kosmosu
Dragon Ball Z 9: Ginga girigiri!! Butchigiri no sugoi yatsu
1993 Oolong / Bubbles (głos)
7.7
Dragon Ball Z: Legendarny Super Saiyan
Dragon Ball Z 8: Moetsukiro!! Nessen retsusen-chô gekisen
1993 Oolong (głos)
7.6
Dragon Ball Z: Lord Slug
Doragon bôru Z 4: Super saiyajin da son Gokû
1991 Oolong / Smok Haiya (głos) (różne gł
7.7
Dragon Ball Z: Zemsta Coolera
Dragonball Z 5: Tobikkiri no saikyô tai saikyô
1991 Oolong (głos)
9.0 1989 Hatta Kazuya (głos)
7.8
Dragon Ball: Wielka tajemnicza przygoda
Doragon bôru: Makafushigi dai bôken
1988 Oolong (głos)
8.2
Mój sąsiad Totoro
Tonari no Totoro
1988 (głos)
7.8 1987 Hatta Kazuya (głos)
7.9
Opowieści z Klonowego Miasteczka
Maple Town monogatari
1986 Youta (głos)
8.2
Dragon Ball
Doragon bôru
1986 Oolong (głos)
7.8
Dragon Ball: Legenda Shenlona
Doragon bôru: Shenron no densetsu
1986 Oolong (głos)
0.0 1985 Topo (głos)
10.0 1985 Jin Daima (głos)
7.7 1981 (głos)
7.3
Przygody Tomka Sawyera
Tomu Soya no boken
1980 Billy (głos)
9.0 1980 Sugitaro (głos)
7.5 1979 Job John / Marker Clan (głos) (gościn

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Naoki Tatsuta filmy Naoki Tatsuta najlepsze filmy Naoki Tatsuta zdjęcia Naoki Tatsuta galeria Naoki Tatsuta biografia Naoki Tatsuta nominacje Naoki Tatsuta nagrody i wyróżnienia Naoki Tatsuta filmografia Naoki Tatsuta aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.