Naoki Imamura
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 2011 Kuga Yasuyuki (głos) (gościnnie)
7.2 2008 Sklepikarz (głos) (gościnnie)
6.6 2007 Raihi (głos) (gościnnie)
7.1 2007 Tom (głos)
7.8 2007 (różne głosy)
8.3 2006 Młodzieniec (głos)
8.0 2005 Instruktor A / Operator A / Członek Qinlong (różne głosy)
8.2 2002 Corneli (głos)
8.0 2002 Lekarz / Nauczyciel (głos) (gościnnie
7.4 2001 Właściciel sklepu z mieczami (głos)
6.0 1999 Lider (głos)
8.1 1998 Katsuya Abe (głos) (gościnnie)
6.6 1998 Shadam (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Naoki Imamura filmy Naoki Imamura najlepsze filmy Naoki Imamura zdjęcia Naoki Imamura galeria Naoki Imamura biografia Naoki Imamura nominacje Naoki Imamura nagrody i wyróżnienia Naoki Imamura filmografia Naoki Imamura aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.