Nancy Sinatra
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.7 1999 (gościnnie) (ona sama)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 (gościnnie) (ona sama)
5.8 1988 (gościnnie) (ona sama)
10.0 1969 (gościnnie) (ona sama)
9.0 1964 (gościnnie) (ona sama)
6.9 1964 (gościnnie) (ona sama)
7.1
Prawo Burke'a
Burke's Law
1963 (gościnnie) (ona sama)
6.2 1962 (gościnnie) (ona sama)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nancy Sinatra filmy Nancy Sinatra najlepsze filmy Nancy Sinatra zdjęcia Nancy Sinatra galeria Nancy Sinatra biografia Nancy Sinatra nominacje Nancy Sinatra nagrody i wyróżnienia Nancy Sinatra filmografia Nancy Sinatra aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.