Nancy Everhard
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.9 2002 Sharon Hart (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Jane (gościnnie)
7.2
Strefa Zagrożenia
Burning Zone, The
1996 (gościnnie)
7.7
Kameleon
Pretender, The
1996 Dr Cynthia de Witt (gościnnie)
8.6
Morderstwo
Murder One
1995 Christine Phillips (gościnnie)
7.0 1995 Porucznik Marilyn Isaacs (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Rebecca (gościnnie)
7.8
Nietykalni
Untouchables, The
1993 Catherine Ness
7.5
W pułapce czasu
Time Trax
1993 (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Suzy Balfour (1995) (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Linda King (1994) (gościnnie)
6.4
Renegat
Renegade
1992 Jessica Patterson / Rainwater 'R.W.' Thackery (gościnnie)
6.8
Następne 48 godzin
Another 48 Hrs.
1990 Ginekolog
7.1
Punisher
Punisher, The
1989 Sam Leary
5.5 1987 Carol
7.5 1985 Amy Chandler (gościnnie)
7.8 1984 (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Rebecca Piper (gościnnie)
8.3 1983 Pani Nuruda (gościnnie)
8.2 1982 Robin Green (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Clarissa (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Samantha Dutton (gościnnie)
6.6 1979 Cindy Garver (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nancy Everhard filmy Nancy Everhard najlepsze filmy Nancy Everhard zdjęcia Nancy Everhard galeria Nancy Everhard biografia Nancy Everhard nominacje Nancy Everhard nagrody i wyróżnienia Nancy Everhard filmografia Nancy Everhard aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.