Nana Visitor
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2011 Melissa Wincroft (gościnnie)
7.8 2011 Pani Garbett-Katz (gościnnie)
7.7 2009 Dr Patty Barker (gościnnie)
8.1
Rączy Wildfire
Wildfire
2005 Pani Garbett-Katz (gościnnie)
8.0 2004 Pani Garbett-Katz (gościnnie)
7.9 2003 Pani Garbett-Katz (gościnnie)
7.5
Jim wie lepiej
According to Jim
2001 Pani Garbett-Katz (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Pani Garbett-Katz (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Pani Garbett-Katz (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Pani Garbett-Katz (gościnnie)
6.8 1993 Pani Garbett-Katz (gościnnie)
6.1 1991 Pani Garbett-Katz (gościnnie)
8.8 1991 Pani Garbett-Katz (gościnnie)
5.9
Pracująca dziewczyna
Working Girl
1990 Pani Garbett-Katz (gościnnie)
7.2
Doogie Howser, lekarz medycyny
Doogie Howser, M.D
1989 Pani Garbett-Katz (gościnnie)
6.8 1988 Pani Garbett-Katz (gościnnie)
4.3
Gorączka Nocy
In The Heat Of The Night
1988 Pani Garbett-Katz (gościnnie)
7.0 1987 Pani Garbett-Katz (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Pani Garbett-Katz (gościnnie)
6.3 1986 Pani Garbett-Katz (gościnnie)
5.7 1986 Pani Garbett-Katz (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Pani Garbett-Katz (gościnnie)
8.1 1985 Pani Garbett-Katz (gościnnie)
7.5 1985 Pani Garbett-Katz (gościnnie)
9.0 1984 Pani Garbett-Katz (gościnnie)
7.6 1984 Pani Garbett-Katz (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Pani Garbett-Katz (gościnnie)
8.3 1983 Pani Garbett-Katz (gościnnie)
6.3 1983 Pani Garbett-Katz (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Pani Garbett-Katz (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Pani Garbett-Katz (gościnnie)
6.8 1977 Pani Garbett-Katz (gościnnie)
7.8 1963 Pani Garbett-Katz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nana Visitor filmy Nana Visitor najlepsze filmy Nana Visitor zdjęcia Nana Visitor galeria Nana Visitor biografia Nana Visitor nominacje Nana Visitor nagrody i wyróżnienia Nana Visitor filmografia Nana Visitor aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.