Nadja Kostich
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.5 2007 Martina Baranoff
7.3
Zaginiony świat
Lost World, The
1999 Ursula (gościnnie)
10.0 1997 Janet Wells (gościnnie)
7.6
Dziewczyna z oceanu
Ocean Girl
1994 Kellar (1996)
3.6 1994 Louise Horton / Valentina Karmanov / Rowena Harrison (gościnnie)
0.0 1993

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nadja Kostich filmy Nadja Kostich najlepsze filmy Nadja Kostich zdjęcia Nadja Kostich galeria Nadja Kostich biografia Nadja Kostich nominacje Nadja Kostich nagrody i wyróżnienia Nadja Kostich filmografia Nadja Kostich aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.