Nadia Dajani
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Nina Katz (gościnnie)
8.3 2011 Elaine Cohen (gościnnie)
8.1 2010 Nina Katz (gościnnie)
0.0 2009 Nina Katz (gościnnie)
9.5 2009 Nina Katz (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Sara Gardner (gościnnie)
5.8
Gdy rozum mówi nie
Emily's Reasons Why Not
2006 Nina Katz (gościnnie)
5.9 2000 Nina Katz (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Nina Katz (gościnnie)
6.6
Redakcja sportowa
Sports Night
1998 Nina Katz (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Nina Katz (gościnnie)
7.5
Ned i Stacey
Ned and Stacey
1995 Nina Katz (gościnnie)
6.8
Jackie
Woman Named Jackie, A
1991 Nina Katz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nadia Dajani filmy Nadia Dajani najlepsze filmy Nadia Dajani zdjęcia Nadia Dajani galeria Nadia Dajani biografia Nadia Dajani nominacje Nadia Dajani nagrody i wyróżnienia Nadia Dajani filmografia Nadia Dajani aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.