Nadia Cameron-Blakey
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2010 Komandor Jane Leigh
7.1
Poza podejrzeniem
Above Suspicion
2009 Komendant Jane Leigh
7.7
Sekretny dziennik call girl
Secret Diary of a Call Girl
2007 Camilla
8.6
Nowe triki
New Tricks
2003 Eleanor Clement (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Penelope Guest (gościnnie)
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Rebecca Horne (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nadia Cameron-Blakey filmy Nadia Cameron-Blakey najlepsze filmy Nadia Cameron-Blakey zdjęcia Nadia Cameron-Blakey galeria Nadia Cameron-Blakey biografia Nadia Cameron-Blakey nominacje Nadia Cameron-Blakey nagrody i wyróżnienia Nadia Cameron-Blakey filmografia Nadia Cameron-Blakey aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.