Naama Kates
Data urodzenia: 1985-01-11
Miejsce urodzenia: Lorraine, Ohio, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Bella
0.0 2010 Kale
4.6 2010 Melanie
0.0 2009 Fauna
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Rose Woodhouse (gościnnie)
7.7
Mamuśka
Stepmom
1998 Przyjaciółka Anny

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Naama Kates filmy Naama Kates najlepsze filmy Naama Kates zdjęcia Naama Kates galeria Naama Kates biografia Naama Kates nominacje Naama Kates nagrody i wyróżnienia Naama Kates filmografia Naama Kates aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.