Myrna White
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 1992 Kobieta w mieszkaniu
4.3
Gorączka Nocy
In The Heat Of The Night
1988 Sissy Walton (gościnnie)
5.7 1986 Pani Fields (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Urzędniczka (1985) (gościnnie)
8.1 1985 Martha (1986) (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Lynn Croyden (gościnnie)
7.0 1979 Recepcjonistka (gościnnie)
7.4 1975 Kobieta (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Myrna White filmy Myrna White najlepsze filmy Myrna White zdjęcia Myrna White galeria Myrna White biografia Myrna White nominacje Myrna White nagrody i wyróżnienia Myrna White filmografia Myrna White aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.