Musetta Vander
Data urodzenia: 1963-05-26
Miejsce urodzenia: Durban, RPA
Stan cywilny: mąż Jeff Celentano (od 1988)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Shan'auc (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Julie Merriweather (gościnnie)
6.6
Cela
Cell, The
2000 Shan'auc (gościnnie)
7.5
Bracie, gdzie jesteś?
O Brother, Where Art Thou?
2000 Shan'auc (gościnnie)
6.8
Zawód: szpieg
Secret Agent Man
2000 Shan'auc (gościnnie)
6.2
Bardzo dziki Zachód
Wild Wild West
1999 Shan'auc (gościnnie)
4.7 1998 Shan'auc (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Shan'auc (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Natalie French (gościnnie)
6.9
Baza Pensacola
Pensacola: Wings of Gold
1997 Elina Zulinova / Kapitan Jill 'Blaze' Trevera (gościnnie)
6.8 1996 KGB Agent Natalya Marakova (gościnnie)
7.6 1995 Derran Tahl (gościnnie)
6.4
Xena: wojownicza księżniczka
Xena: Warrior Princess
1995 Ilainus (gościnnie)
7.9
Babilon 5
Babylon 5
1994 Felicia (gościnnie)
5.8
Monolit
Monolith
1993 Shan'auc (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Carrie (1996) (gościnnie)
6.8 1993 Natalie Blanc (2003) (gościnnie)
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Ingrid Henning (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Musetta Vander filmy Musetta Vander najlepsze filmy Musetta Vander zdjęcia Musetta Vander galeria Musetta Vander biografia Musetta Vander nominacje Musetta Vander nagrody i wyróżnienia Musetta Vander filmografia Musetta Vander aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.