Murray Head
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Peter
0.0 2009 Major Stefen Winterley
5.5 2003 Nev Connolly (gościnnie)
0.0 2002 Clife Maisie
9.0
Sędzia John Deed
Judge John Deed
2001 Sędzia Previn (2007) (gościnnie)
0.0 2000 Martin Bould(gościnnie)
6.3
Nowe przygody Robin Hooda
New Adventures of Robin Hood, The
1997 Rippley (gościnnie)
6.8 1992 Jack Hollins (gościnnie)
7.0 1979 George Canning
4.6
Powrót Świętego
Return of the Saint, The
1978 Pierre (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Murray Head filmy Murray Head najlepsze filmy Murray Head zdjęcia Murray Head galeria Murray Head biografia Murray Head nominacje Murray Head nagrody i wyróżnienia Murray Head filmografia Murray Head aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.