Murphy Guyer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2011 Pan Pierce
7.7 2010 Sean Loomis (gościnnie)
6.0
Parki narodowe. Chluba Ameryki
National Parks: America's Best Idea, The
2009 Sean Loomis (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Sean Loomis (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Członek S.E.T (gościnnie)
6.4
Peacemaker
Peacemaker, The
1997 Sean Loomis (gościnnie)
8.0 1997 Sean Loomis (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Sean Loomis (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Sean Loomis (gościnnie)
6.5
Ludzie miasta
City Hall
1996 Sean Loomis (gościnnie)
7.0 1996 Sean Loomis (gościnnie)
10.0 1995 Sean Loomis (gościnnie)
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 Sean Loomis (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Murphy Guyer filmy Murphy Guyer najlepsze filmy Murphy Guyer zdjęcia Murphy Guyer galeria Murphy Guyer biografia Murphy Guyer nominacje Murphy Guyer nagrody i wyróżnienia Murphy Guyer filmografia Murphy Guyer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.