Mr. T
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.9 2001 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.9 1996 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.4
A teraz Susan
Suddenly Susan
1996 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.1 1996 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.6
Kot Ik!
Eek! the Cat
1992 (głos) (on sam) (gościnnie)
9.0 1992 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.3 1991 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 (głos) (on sam) (gościnnie)
5.9 1988 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.0 1978 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.4
Ulica Sezamkowa
Sesame Street
1969 (głos) (on sam) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mr. T filmy Mr. T najlepsze filmy Mr. T zdjęcia Mr. T galeria Mr. T biografia Mr. T nominacje Mr. T nagrody i wyróżnienia Mr. T filmografia Mr. T aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.