Morgan Weisser
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
1.5 2010 Lee Harvey Oswald (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Lee Harvey Oswald (gościnnie)
5.5 2001 Lee Harvey Oswald (gościnnie)
7.6 2001 Lee Harvey Oswald (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Lee Harvey Oswald (gościnnie)
5.0 1996 Lee Harvey Oswald (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Lee Harvey Oswald (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Lee Harvey Oswald (gościnnie)
5.8 1988 Lee Harvey Oswald (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Morgan Weisser filmy Morgan Weisser najlepsze filmy Morgan Weisser zdjęcia Morgan Weisser galeria Morgan Weisser biografia Morgan Weisser nominacje Morgan Weisser nagrody i wyróżnienia Morgan Weisser filmografia Morgan Weisser aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.