Monika Wierzbicka
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 2009 Phoebe Nachee (polski dubbing)
5.3
Power Rangers – Furia Dżungli
Power Rangers Jungle Fury
2008 Maryl (polski dubbing)
7.1
Nie ma to jak statek
Suite Life on Deck, The
2008 Jordin Sparks (polski dubbing)
8.4
Tropiciele zagadek
Busytown Mysteries (Hurray for Huckle!)
2007 (głos) (polski dubbing)
6.9
H2O, wystarczy kropla
H2O: Just Add Water
2006 Miriam (polski dubbing)
9.0
Rozgadana farma
Potlach
2006 (polski dubbing)
6.7
Harcerz Lazlo
Camp Lazlo
2005 Suzie (polski dubbing)
4.7
Krówka Mu Mu
Connie the Cow
2002 (polski dubbing)
7.7
Mroczne przygody Billy'ego i Mandy
Grim Adventures of Billy & Mandy, The
2001 Babcia Irwina (polski dubbing) (gości
7.9
Słowami Ginger
As Told by Ginger
2000 Mipsy (polski dubbing)
5.3 1999 Barmanka(gościnnie)
6.8
Jam łasica
I Am Weasel
1999 (polski dubbing)
5.0 1998 (polski dubbing)
6.5
Myszorki na prerii
Little Mouse on the Prairie
1997 Brydzia (polski dubbing)
7.3
Nowe przygody Madeline
New Adventures of Madeline, The
1995 (polski dubbing)
7.2
Rodzina Addamsów
Addams Family, The
1992 Wykonanie piosenek (polski dubbing) (
6.6
Kot Ik!
Eek! the Cat
1992 Pam i Polly / Babs (odc. 19) (polski dubbing)
8.8
Świat królika Piotrusia i jego przyjaciół
World of Peter Rabbit and Friends, The
1992 (polski dubbing) (partie wokalne)
6.8
Kapitan Planeta
Captain Planet and the Planeteers
1990 (polski dubbing) (partie wokalne)
7.5
Przygody Animków
Tiny Toon Adventures
1990 (polski dubbing)
6.8
Szczeniak zwany Scooby Doo
Pup Named Scooby-Doo, A
1988 (polski dubbing)
7.4
Przygody Pinokia
Kashi no ki Mokku
1972 (wersja amerykańska) (polski dubbing)
7.4
Nowy Scooby Doo
New Scooby-Doo Movies, The
1972 (polski dubbing) (partie wokalne)
7.5
Scooby-Doo: Gdzie jesteś?
Scooby-Doo, Where Are You!
1969 (polski dubbing) (partie wokalne)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Monika Wierzbicka filmy Monika Wierzbicka najlepsze filmy Monika Wierzbicka zdjęcia Monika Wierzbicka galeria Monika Wierzbicka biografia Monika Wierzbicka nominacje Monika Wierzbicka nagrody i wyróżnienia Monika Wierzbicka filmografia Monika Wierzbicka aktor Monika Wierzbicka scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.