Monika Jarosińska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.8 2010 Ekspedientka (gościnnie)
4.6 2007 Ekspedientka (gościnnie)
8.2 2005 Ekspedientka (gościnnie)
6.9 2004 Ekspedientka (gościnnie)
6.6 2003 Ekspedientka (gościnnie)
5.5 2003 Ekspedientka (gościnnie)
5.3 2001 Ekspedientka (gościnnie)
5.6 2000 Ekspedientka (gościnnie)
6.9 1999 Ekspedientka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Monika Jarosińska filmy Monika Jarosińska najlepsze filmy Monika Jarosińska zdjęcia Monika Jarosińska galeria Monika Jarosińska biografia Monika Jarosińska nominacje Monika Jarosińska nagrody i wyróżnienia Monika Jarosińska filmografia Monika Jarosińska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.