Monika Baumgartner
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 2008 Elisabeth Gruber
0.0 2003 Pani Ziesemann
0.0 2001 Pani Hörtnagl (gościnnie)
0.0 1999 Elisabeth Mayerhofer
10.0 1998 Doris Bahlke / Elisabeth (gościnnie)
0.0 1996 Corinna
5.0 1996 Irma Loderer (gościnnie)
0.0 1995 Liane Eberle (gościnnie)
0.0 1994 (gościnnie)
0.0 1990 Olga Grüneis (gościnnie)
0.0 1987 Gerti Weingartner
0.0 1983
0.0 1983 Sekretarka Almuth
0.0 1982 Matka Bärbel (gościnnie)
5.0 1981 Irma Westenmühl (gościnnie)
0.0 1979 Monika Hartinger
7.0 1978 Elfriede Kerkow (gościnnie)
0.0 1977 (gościnnie)
7.8 1977 Gerda Finner (gościnnie)
6.2 1974 Manuela / Lisbeth Dornwall / Carla Meissner / Wanda / Hilde Dumaske (

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Monika Baumgartner filmy Monika Baumgartner najlepsze filmy Monika Baumgartner zdjęcia Monika Baumgartner galeria Monika Baumgartner biografia Monika Baumgartner nominacje Monika Baumgartner nagrody i wyróżnienia Monika Baumgartner filmografia Monika Baumgartner aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.