Molly Veness
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1980 Peg (gościnnie)
7.0 1980 Pani Jane Ives (gościnnie)
8.0 1979 Babcia (gościnnie)
0.0 1976 Pani Peterborough(gościnnie)
9.6 1962 Miszkanka domu starców (gościnnie) (
7.6 1955 Starsza pani

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Molly Veness filmy Molly Veness najlepsze filmy Molly Veness zdjęcia Molly Veness galeria Molly Veness biografia Molly Veness nominacje Molly Veness nagrody i wyróżnienia Molly Veness filmografia Molly Veness aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.