Mollie Maureen
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1984 Starsza pani (gościnnie)
7.2 1982 Pani Tattle (1986) (gościnnie)
8.0 1979 Stara kobieta (gościnnie)
7.4
Powrót Różowej Pantery
Return of the Pink Panther, The
1975 Staruszka
0.0 1975 Siostra Murphy (gościnnie)
1.0 1975 Panna Draper (gościnnie)
8.7
24 godziny na dobę
Open All Hours
1973 Stara kobieta (gościnnie)
0.0 1972 Muriel (gościnnie)
7.0 1971 Pani Padgett (gościnnie)
0.0 1971 Pani Casey (gościnnie)
7.6 1970 Starsza pani Gallagher (gościnnie)
0.0 1968 Pani Wilmot (gościnnie)
10.0 1965 Panna Bain (1971) (gościnnie)
8.8 1964 Granny Fraser (1964-1975)
0.0 1962 Susan
8.6 1962 Nel (1962) / Esta Thorpe (1964) / Tweedie / Pani Jones (1969) / Pani Best (1974)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 (1962) (gościnnie)
4.7 1955 Pani Jenkins (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mollie Maureen filmy Mollie Maureen najlepsze filmy Mollie Maureen zdjęcia Mollie Maureen galeria Mollie Maureen biografia Mollie Maureen nominacje Mollie Maureen nagrody i wyróżnienia Mollie Maureen filmografia Mollie Maureen aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.