Mohammad Kavianpour
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Sanitariusz (gościnnie) (niewymienion
0.0 2009 Sanitariusz (gościnnie) (niewymienion
7.7 2009 Dostawca pralni chemicznej (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Jemeński urzędnik (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.1 2008 Wspólpracownik Dana (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
8.1 2007 Sanitariusz (gościnnie) (niewymienion
7.8 2007 Sanitariusz / Agent Fulcrum / Fan (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Taksówkarz / Członek rodziny pacjenta / Hinduski robotnik (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Kamerzysta (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Sanitariusz (gościnnie) (niewymienion
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Członek publiczności (niewymieniony w czołówce)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Sanitariusz (gościnnie) (niewymienion
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Sanitariusz (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Sanitariusz (gościnnie) (niewymienion
7.3 2002 Sanitariusz (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mohammad Kavianpour filmy Mohammad Kavianpour najlepsze filmy Mohammad Kavianpour zdjęcia Mohammad Kavianpour galeria Mohammad Kavianpour biografia Mohammad Kavianpour nominacje Mohammad Kavianpour nagrody i wyróżnienia Mohammad Kavianpour filmografia Mohammad Kavianpour aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.