Modest Ruciński
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 2012 Marek Nowak (gościnnie)
6.8 2011 Garstecki / Uczestnik akcji (gościnnie)
7.2 2011 Agent nieruchomości (gościnnie)
6.8 2011 Garstecki / Uczestnik akcji (gościnnie)
7.4 2010 Garstecki / Uczestnik akcji (gościnnie)
6.8 2010 Garstecki / Uczestnik akcji (gościnnie)
5.8 2010 Garstecki / Uczestnik akcji (gościnnie)
7.9
Totalna Porażka w Trasie
Total Drama World Tour
2010 Garstecki / Uczestnik akcji (gościnnie)
8.0
Avengers: Potęga i moc
Avengers: Earth's Mightiest Heroes, The
2010 Garstecki / Uczestnik akcji (gościnnie)
3.6 2010 Garstecki / Uczestnik akcji (gościnnie)
6.5 2010 Garstecki / Uczestnik akcji (gościnnie)
5.2 2009 Garstecki / Uczestnik akcji (gościnnie)
5.2 2009 Garstecki / Uczestnik akcji (gościnnie)
5.3 2009 Garstecki / Uczestnik akcji (gościnnie)
7.1
Plan Totalnej Porażki
Total Drama Action
2009 Garstecki / Uczestnik akcji (gościnnie)
7.8 2009 Garstecki / Uczestnik akcji (gościnnie)
8.1 2008 Garstecki / Uczestnik akcji (gościnnie)
8.0
Dex Hamilton - Kosmiczny Entomolog
Dex Hamilton: Alien Entomologist
2008 Garstecki / Uczestnik akcji (gościnnie)
7.4
Wyspa Totalnej Porażki
Total Drama Island
2007 Garstecki / Uczestnik akcji (gościnnie)
5.9
Szpiegowska rodzinka
My Spy Family
2007 Garstecki / Uczestnik akcji (gościnnie)
6.2
Przygody Sary Jane
Sarah Jane Adventures, The
2007 Garstecki / Uczestnik akcji (gościnnie)
6.5 2007 Garstecki / Uczestnik akcji (gościnnie)
3.3 2007 Garstecki / Uczestnik akcji (gościnnie)
3.9
Skunks Fu
Skunk Fu!
2007 Garstecki / Uczestnik akcji (gościnnie)
6.9
H2O, wystarczy kropla
H2O: Just Add Water
2006 Garstecki / Uczestnik akcji (gościnnie)
7.7 2006 Garstecki / Uczestnik akcji (gościnnie)
6.1
Świat małej Księżniczki
Little Princess
2006 Garstecki / Uczestnik akcji (gościnnie)
6.3
Team Galaxy ? kosmiczne przygody galaktycznej drużyny
Far Out Adventures of Team Galaxy, The
2006 Garstecki / Uczestnik akcji (gościnnie)
9.0
Rozgadana farma
Potlach
2006 Garstecki / Uczestnik akcji (gościnnie)
6.0
Śniegusie
Ozie Boo!
2006 Garstecki / Uczestnik akcji (gościnnie)
6.7 2005 Garstecki / Uczestnik akcji (gościnnie)
6.3 2005 Garstecki / Uczestnik akcji (gościnnie)
7.1 2005 Garstecki / Uczestnik akcji (gościnnie)
7.0
Świat Todda
Todd World
2004 Garstecki / Uczestnik akcji (gościnnie)
6.9 2004 Garstecki / Uczestnik akcji (gościnnie)
5.7
Mistrzowie kaijudo
Duel Masters
2002 Garstecki / Uczestnik akcji (gościnnie)
7.7
Mroczne przygody Billy'ego i Mandy
Grim Adventures of Billy & Mandy, The
2001 Garstecki / Uczestnik akcji (gościnnie)
7.0
Bill i Ben
Bill and Ben
2001 Garstecki / Uczestnik akcji (gościnnie)
7.9
Słowami Ginger
As Told by Ginger
2000 Garstecki / Uczestnik akcji (gościnnie)
7.5
Garfield i przyjaciele
Garfield and Friends
1988 Garstecki / Uczestnik akcji (gościnnie)
7.5
Przygody Spota
Adventures of Spot, The
1987 Garstecki / Uczestnik akcji (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Modest Ruciński filmy Modest Ruciński najlepsze filmy Modest Ruciński zdjęcia Modest Ruciński galeria Modest Ruciński biografia Modest Ruciński nominacje Modest Ruciński nagrody i wyróżnienia Modest Ruciński filmografia Modest Ruciński aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.